Politiek

Sinds 2013 ben ik actief in de bestuurswerking van CD&V Gent en voorzitter van de Sectie Wondelgem-Mariakerke-Meulestede.

Als ‘bezige bij’ heb je me vast al ontmoet op één of andere activiteit. Misschien in een eerder muzikale context ? Als dirigent van 5 koren en een symfonisch orkest, kom je mij vaak tegen op diverse podia van de brede cultuurscène in het Gentse. Daarnaast probeer ik mijn muzikale talenten ter beschikking te stellen van allerlei workshops, concerten, muziek bij het Vormsel, gezinsvieringen, musicals en andere culturele activiteiten. Professioneel teken ik sinds enige jaren mee de digitale toekomst uit in de gezondheidssector. Als Digital Transformation Manager bij Partena probeer ik dagelijks te innoveren binnen de voorzichtige context van medische data, sociale betaler, e-loket en multikanaal dienstverlening.

De drijfveren in mijn leven zijn vanzelfsprekend mijn gezin en de familie, maar zeker ook de kracht van een sociaal engagement en een vereniging : ‘samen met’ vrienden, kennissen, collega’s, gelijkgezinden, buren, … is waarschijnlijk dat ingrediënt dat mijn dagelijkse maaltijd nodig heeft. Ik ben gedreven om een stukje van mezelf en van mijn energie door te kunnen geven aan anderen, maar evenzeer te kunnen luisteren naar anderen en ze helpend bijstaan wanneer er hier of daar iemand in nood is.
Sinds september 2014 ben ik voorzitter van CD&V-sectie Wondelgem-Mariakerke-Meulestede en ik hoop ook vanuit deze rol een echte ‘buurtcoach’ te kunnen zijn, om bezorgdheden te mogen horen, om in te grijpen waar nodig en om initiatieven die onze buurt beter maken te katalyseren! Mijn deur staat dus steeds open voor een babbel, een vraag of een goed idee … Welkom !

In oktober 2018 neem ik voor de eerste keer een lijst-engagement op en zal ik mee-strijden voor een mooi resultaat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De waarden en inhoudelijke standpunten van CD&V sluiten het best aan bij de persoon die ik in deze soms moeilijke samenleving wil zijn. In een wereld waar we vaak voor grote uitdagingen staan wil ik samen met de partij het compas zijn om richting te geven aan positieve inzet en dynamiek in ons straatbeeld. Weg met verzuring, eenzaamheid en angst, plaatsmaken voor groei, respect en samenwerking.